gesetteld in Sydney - Reisverslag uit Sydney, Australië van Nagila Koster - WaarBenJij.nu gesetteld in Sydney - Reisverslag uit Sydney, Australië van Nagila Koster - WaarBenJij.nu

gesetteld in Sydney

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Nagila

13 September 2008 | Australië, Sydney

heyhey allemaal,
eindelijk dan een update van me site!!
de vlucht is goed verlopen, t was wel awful long mr we hebben t overleeft!! heerlijk step up 2 gekeken in de lucht, tis een aanrader al moet ik zeggen dat 1 beter is.. nou toen ongeveer om 5 uur 's ochtends (in nl ergens in de avond trek dr maar 10 uur vanaf) zag ik vanuit het vligtuig de sunrise over Sydney.. nou ik zweer zoiets heb je nog nooit gezien!! soo beautiful! toen lande ik perfectly on time om 0625. me koffer had ik al snel gevonden (gelukkig!! want hij moest 2x overgeladen worden onderweg) en toen was het op nr de uitgang.
meteen toen ik de exit doorliep zag ik al een grote oranje hollandhoed in de lucht zwaaien, en ik dacht daar moet ik zijn!!!
en idd.. het was Annemarie die daar in alle vroegte op mij stond te wachten, met kleine Java in de kinderwagen.
na een kop koffie te hebben gedronken (dat had ik zeker nodig want zag eruit als een zombie na 23 uur in de lucht) gingen we op nr Kellyville.. khad nog ff een kleine sneak preview op de Harbourbridge maar heb m nog niet goed gezien dus daar ga ik nog een keer naartoe en ook het Opera house heb ik alleen nog mr vanuit de lucht gezien..
toen we thuiskwamen (holy crap wat een huizen hier!!!!!!) in natuurlijk ook een prachtig huis, ben ik ff onder de douche gedoken en zijn we naar de playgroup gegaan zodat Rick een beetje kon spelen..
daarna naar de shops waar we sushi hebben gegeten en toen gewoon een beetje thuis gerommeld.... ben om 1800 al nr bed gegaan want was ontzettend moe!!
de afgelopen dagen hebben we gewoon wat boodschapjes gedaan, met de kids gespeeld en niet veel meer..
vannacht kwam Paul thuis van zakenreis en vanochtend hebben we de eendjes gevoerd... vanavond gaan we bitterballs maken :P Annemarie was dolblij met mn nederlandse kookboekje haha een Paul ook want bitterballs was t lekkerste wat ie kende.. nou Java zit nu lekker te gillen en spelen, tis echt een schat van een baby!!! en Rick ligt te slapen want hij was moe.. hij vraagt de hele tijd " Gila do you wanna play cars with me?" (Gila dat ben ik dan natuurlijk) hij is echt heel lief, soms wel wat ondeugend maar dat lost Annemarie goed op met de naughtycorner, want ze hanteert de methode van Jo Frost van the nanny.. (voor wie dat kent) nou anyway.. kga dr weer s vandoor.. Australie wacht op me :P hehe liefs en byebye Nagila

• 18 September 2008 - 07:52

Leonieke:

Heee voorlopig ex-slaaf,

Klinkt goed allemaal! Waren de ballen te eten?? Wel foto's van het huis maken en hier neerzetten he???? Kids zien er schattig uit! Heel veel plezier!!!
    X en één virtuele zweepslag van je ex-slavendrijver

• 18 September 2008 - 20:20

Rachelle:

heeej nagil !

fijn dat je vlucht goed is gegaaan , natuurlijk heel vermoeiend maar daar had je vast wel op gerekent. Hoe is het nu daar ? Ik lees dat je al een beetje de engelstaal heb overgenomen.
    Heb je al veel mensen ontmoet kan je het een beetje met ze vinden?
    Najaaa ik blijf je volgens en knuffels van me moeder !

en groetjes van hierzoo
    Liefss rachellee

• 20 September 2008 - 18:04

Hananja:

Heey nagil,
    hoe gaat tie daar? hier gaat het super goed en je kleren staan ook heel leuk(bij mij). zijn de kindje leuk? kun je ze goed verstaan? heb je al wat leuks gedaan? ik heb nog veel meer vragen voor je dus kom een keer op msn dan kan ik ze aan je stellen:p
    kizzz hansje
    p.s heb je al een luier verschoond(ielll)