howdie - Reisverslag uit Sydney, Australië van Nagila Koster - WaarBenJij.nu howdie - Reisverslag uit Sydney, Australië van Nagila Koster - WaarBenJij.nu

howdie

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Nagila

21 September 2008 | Australië, Sydney

heyhey,
ahh ik ben hier alweer anderhalve week..! time flies when you're having fun!!
phoe wat heb ik allemaal gedaan....
ohja donderdag overdag heel de dag met Esmee opgetrokken, want Annemarie was met Java nr IKEA en Rick was in family daycare, so ik had de tijd aan mezelf! heerlijk koffie gedronke bij Gloria's Jeans, op de Wii gespeeld :P en nr een of ander playpark geweest met allemaal glijbanen..
die avond kwam er bij ons een vrouw van Mary Kay (een of ander make-up merk) om een soort van workshop te geven aan Annemarie en mij, twas so much fun!! hele avond lekker dingetjes opsmeren en proberen I LOVE IT haha..heb een foundation gekocht dus ja dat was donderdag...
vrijdag niet zoveel boeiends, of ohja ik heb mn eyebrows laten waxen haha, kwas een soort attractie want iedereen die hoorde dat ik het nog nooit had laten doen was like (WHAT? no you're kidding me) so anyway dat heb ik laten doen en toen ben ik 's avonds nr de movies geweest met Esmee.. nr 'make it happen' errug leuke film! ze hebben hier alleen geen zoete en zoute popcorn, mr een smaak die dus nergens nr smaakt mrja :P
gister (zaterdag) ben ik EIN DU LUK wezen shoppen!! ze hebben hier lovely winkels! veeeeels te veel uitgegeven en vandaag nr Hillsongs weer en nr t strand!!!!!! joehoeeee lovely beach!!!!
IK WIL NIET MEER WEG HIER!!!!
kschrijf snel weer want we gaan nu sushi eten!! jammie!!!kus mij

• 21 September 2008 - 11:22

Emma:

Man, volgens mij leidt jij echt zo'n luxeleventje! hoe relaxt haha
    maar wil je een keer een foto erop zetten van t huis? want ik ben echt super benieuwd hoe t eruit ziet! xx

• 22 September 2008 - 19:21

Keri:

Ha Nagila,
    Ik heb je site gevonden.. leuk om de berichtjes te lezen allemaal! Volgens mij heb je een prima plekkie uitgezocht voor de komende maanden. Het klinkt allemaal echt relaxt namelijk. Is het ook een beetje lekker weer daar? En heb je ook nog surfplannen toevallig? Wat een boefjes trouwens die kindjes.. Hier in Nederland is het laatste weekend lekker zonnetje denk ik achter de rug.. Ik had mn eerste hockeywedstrijd weer sinds jaren! (6-1 ingemaakt;)) Verder heeft papa vorige week een fotowedstrijd gewonnen waardoor ie de nieuwe Albert Hein in Breda mocht openen en 1,5 uur gratis winkelen voor een goed doel. Hahahaha moooooooie actie was dat. Nou meis, geniet ervan en ik blijf je berichtjes lezen!
    Liefs, Keri

• 27 September 2008 - 15:50

Nico Siebel:

Dag Nagila,
    Leuk om zo op de hoogte te blijven en iets over de reis en de eerste dagen te lezen. Ik kan begrijpen dat je niet meer weg wil. Geniet in iedergeval van de tijd dat je er bent. Krijgen we nog te horen hoe Hillsongs was?
    Lieve groet van ons beiden.