Glenworth valley - Reisverslag uit Sydney, Australië van Nagila Koster - WaarBenJij.nu Glenworth valley - Reisverslag uit Sydney, Australië van Nagila Koster - WaarBenJij.nu

Glenworth valley

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Nagila

19 Oktober 2008 | Australië, Sydney

heyhey,
ons weekend in glenworth valley was echt helemaal geweldig!!
vrijdag zijn we om half 8 's ochtends van huis vertrokken, met de tent en de slaapzakken en luchtbed in de car gepakt :D en op onze tomtom vertrouwend richting glenworth valley gereden..
nadat we aangekomen waren, werden we direct in een andere jeep gehesen (met nog 7 mensen) en nr de top van een rock gereden. we moesten zo'n charmant harnas aan en een helm op en dr gingen we dan... ABSEILEN! d'r waren 3 verschillende hoogtes; 15m, 25m en 35m. die eerste was een beetje om te oefenen, redelijk makkelijk, de tweede was 90graden recht nr beneden wat wel redelijk eng was en de derde was het leukst, met ong 15m een stuk zonder rots, dus dan hang je gewoon in de lucht te bengelen :D

's middags gingen we paardrijden, wat natuurlijk super vet was! het was vrijdag dus helemaal niet druk. we hadden gewoon een 'personal guide' die ons daar een beetje door de bush bush leidde op n paardje! echt geweldig!

Gelukkig lukte het ons om de tent omhoog te kreigen en al had ie een beetje een vreemde vorm, we hadden in ieder geval een plek om in te slapen wat droog bleef.. niet dat het nodig was geweest want het was heel het weekend stralend zonnig warm weer. We hadden minder succes met het vuur aanmaken voor een bbq, en hongerig na een dag abseilen, paardrijden en tenten bouwen besloten we toen mr naar de dichtbijzijn mc donalds te gaan..
die was snel gevonden en na onze mac in de outback wast tijd voor bedje! gelukkig konden we ergens in de toiletten stroom vinden om het luchtbed op te blazen!

zaterdag vertrokken we om 9.30 opt paard, ik zat op Paddy, een heerlijk snel beestje die het liefst de hele route rennend had afgelegd om zo snel mogelijk weer thuis te zijn.. een heel cool paardje mr na de rit stonden de blaren wel op mn handen omdat ik dr de hele tijd in moest houden..
's middags hebben we onszelf weer op't paard gehesen (we waren inmiddels al redelijk stijf van alle activiteiten, maar niet met minder goede moed) en die rit was de beste van de drie! ik zat op een heerlijk beestje wat luisterde en ook een snelheid tussen stap en race had gevonden.. Esmee en ik zijn toen met een andere man en zijn dochtertje er alleen van door gegaan.. de natuur is echt prachtig! zo rustgevend het enige wat je hoort zijn vogeltjes en af en toen schiet er een hagedisje voorbij..

we hadden een man en zijn dochtertje ontmoet die daar ook campeerden en 's ochtends met ons meereden opt paard en die boden aan om ons teen cursus 'how to make a campfire' te geven, dus we zijn eerst met hun pizza wezen halen, was echt de best pizza die ik ooit heb gegeten, en daarna hebben we bij hun tent gezeten en een vuurtje gemaakt, marsmellows geroosterd en liedjes gezongen met de gitaar.. het ultieme buitenleven!! was echt geweldig!
toen we bij onze eigen tent kwamen was het minder geweldig dat ons luchtbed leeggelopen was en we dus dat ding weer in de auto moesten hijsen en nr de toiletten rijden om hem op te pompen..anyway time for bed again!!

vanochtend QUADBIKING!! was echt super vet, lekker scheuren met zo'n ding door de bossen en op een speciaal aangelegt raceterrein! toen we terugkwamen waren we beiden net zwarte pieten, helemaal bedekt met stof!! haha

nou jullie horen t wel, twas great fun!! en we gaan zeker daar nog een keer naar terug!!
ik schrijf snel weer..
heel veel liefs
ps. de foto's staan op m'n hyves!!

• 19 Oktober 2008 - 15:11

Emma:

ooh, je hebt t echt goed getroffen joh! eindelijk weer is paardrijden, leukleuk en quadbiking!! hoe vet is dat, ik ben echt jaloers!
    bedankt trouwens voor je kaartje, echt super schattig, haha.. maar we moeten inderdaad nog ff meeten op skype! ik ga al over 9 dagen, helluppie! maar ik heb r wel zin in.. en we stay in touch hè! kuss

• 24 Oktober 2008 - 14:11

Rachellee:

WOOOOOW , als ik dit alles lees he , ik ben echt helemaaal .. lijkt net een film joh zo leuk , zo zo zo gaaf ik ben echt blij voo je dat je het zo goed kan vinden met die mensen en je helemaal op je gemak bnt ! het klinkt echt gweldig ! hoe gaat het veder met je ? naaast dat je daar oper ben doe je nog wat anders door de weeeks? sport je ergens of ergens nog een andre baaantje ?
    is de buurt ook en beetje gezellig ?
    k ga trouwens waarschijnlijk in maart 3 maanden naar spanje voor school. ga daar stage lopen! COOL he:D

ik spreeek je <3