I love Sydney - Reisverslag uit Sydney, Australië van Nagila Koster - WaarBenJij.nu I love Sydney - Reisverslag uit Sydney, Australië van Nagila Koster - WaarBenJij.nu

I love Sydney

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Nagila

26 Oktober 2008 | Australië, Sydney

hello :)
Afgelopen zaterdag was Rick's birthdayparty!! twas errug gezellig, allemaal gillende kinderen :D haha nee hoor we hebben een breakfastparty gehouden dus iedereen was hier om 0900 am voort ontbijt, en tegen 1200 am was iedereen weer weg dus dat was mooi! 's middags kwam alle fam van Paul, dus ik heb alle crazy aunties ontmoet en t was een leuk feestje!!
toen 's middags belde Esmee of ik die nacht in een hotel in Sydney wou verblijven, en daar zegt mijn nederige persoontje natuurlijk geen nee tegen! Kimberly en Eddy (haar fam.) boden aan om ons hotel te betalen dus dat was zeer relaxt! t was een 5 sterren hotel echt UN BE LIE VE BLE!! we konden het operahouse vanuit onze kamer op de 19e! verdieping zien en oooooh my gosh Sydney is zoooo'n mooie stad! je weet serieus niet wat je ziet! 's avonds hebben we gegeten en gedronken:P bij de Operabar wat dus letterlijk onder het operahouse is en de harbour bridge is 20 m voor je! echt superdesuper vet om daar gewoon te zitten! lekker decadent een taxi van en naar t hotel genomen (wat echt mr 500m van t operahouse was kwamen we later achter) nog ff een late night dinner bij de mac om 0130 am en toen in ons prachtige hotelkamertje geslapen!
's ochtends om 1100 am uitgecheckt en ontbeten bij de Starbucks, drna een ferry genomen nr Manlybeach en daar heerlijk op een terrasje gezeten met een cocktail.. net alsof je gewoon in een exotische droom bent beland!
om 6 uur vanavond gingen Annemarie en ik nr church, dr was een speciale maga-prayer-night en Darlene Zsech zong!dus ik heb eindelijk een beroemdheid gezien! en oh my ze zingt echt super mooi! (voor degene die Darlene niet kennen zoek dr ff op op internet) nja twas onwijs druk en erg leuk! vanavond dinner at mcdonalds dus lekkr bekend!
nja twas n cool weekend! foto's binnenkort te zien op hyves.. ik kan niet veel foto's hierop uploaden omdat ik gesponsort moet worden voor fotoruimte! dus als je je geroepen voelt om mij te sponsoren, graag! dn kan ik weer foto's hierop zetten.
heel veel liefs mij

• 26 Oktober 2008 - 22:14

Corina :

Zo, klinkt inderdaad behoorlijk decadent!!!!
    Wow je hebt Darlene ontmoet, 'k begin jaloers te worden haha.

• 27 Oktober 2008 - 13:53

Leonieke:

Hoi Nagila,
    Hier je ex-Steyn Collega! Wat tof om te zien dat je uiteindelijk in Australië beland bent! Zoals ik lees heb je het net zo goed naar je zin als ik daar heb gehad! Ben inmiddels 2 maanden terug, maar mis het aardig! Geniet ervan!
    Groetjes! Leonieke

• 31 Oktober 2008 - 15:57

Opa En Oma Pekaar:

Hallo Nagila,
    We zijn op het ogenblik in Breda bij Hans en Nelleke, Keri en Sandor en Kiki (meisje van Sandor)want Hans wordt 50 jaar. We hebben gelezen en gezien dat je het goed maakt, met ons is gelukkig ook alles okey. We beleven niet zoveel als jij. Maar gelukkig zijn we nog goed gezond.
    Groetjes van opa en oma Pekaar

• 31 Oktober 2008 - 19:43

Heilie:

hoi Nagila,
    wat een belevenissen zeg!!
    heerlijk he dat je dat kan doen!
    en het engels spreken gaat zeker ook steeds beter?
    zo te lezen heb je het prima naar je zin?
    nou fijn voor je , geniet er maar lekker van .
    Gods zegen en tot schrijfs , liefs heilie