Dagelijks leven - Reisverslag uit Sydney, Australië van Nagila Koster - WaarBenJij.nu Dagelijks leven - Reisverslag uit Sydney, Australië van Nagila Koster - WaarBenJij.nu

Dagelijks leven

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Nagila

17 November 2008 | Australië, Sydney

hello
Zo zeg het was wel weer ff afkicken om na zo'n fantastische week int paradijs weer nr het normale leven terug te gaan!
Om jullie ff een idee te geven wat het 'dagelijks leven' voor mij inhoud; mijn weekindeling:

maandag: BOODSCHAPPENDAG! haha omdat Annemarie ook niet echt een schema had van wat ze de hele week door deed en ik natuurlijk ook niet echt wist wat ze nou van mij verwachtte hebben we lang moeten puzzelen en meten wat voor ons beiden nou de meest praktische en relaxte weekindeling was. Maandag is bij ons dus gedoopt tot boodschappendag.. Annemarie maakt een lijstje met wat we de hele week gaan eten, en we maken de schade op van wat er allemaal is opgegeten en dus moet worden vervangen. Daarna gaat Annemarie om 9 uur de Coles of de Woolies in om de benodigdheden te halen om de fam voor de rest van de week van eten te kunnen voorzien. Ik blijf dn thuis met de kids, Java gaat om 10 uur naar bed en dan knutsel ik wat met Rick of we spelen met de trein of lezen een boek of whatever.. Java wordt ongeveer om half 12 wakker en dan is Annemarie ook wel weer binnengewaggeld met de zware boodschappentassen zodat de kleine meid aan de borst kan. Tussen 12 en half 1 is het lunchtime en dan gaat Rick om 1 uur en Java om 2 uur naar bed. Dan heb ik dus tijd om op te ruimen, schoon te maken of jullie van nieuws te voorzien ;) zoals ik nu doe.. Om ongeveer half 4 worden de beiden schatjes wakker en van dan tot avondeten (6 uur ong) is er niks bijz.. Avonden heb ik altijd vrij ds dn doe ik whatever I feel like..
Boeken lezen bijv. ik heb een aanrader voor degene die om leesvoer verlegen zit: Nicholas Sparks 'The Wedding'

dinsdag is het voorlezen in de bieb dus daar gaat Annemarie altijd heen met een vriendin en haar zoontje die ook 3 is.. soms ga ik mee, soms niet ligt eraan en de rest van de dinsdag is eigenlijk altijd een beetje onbepaald.. Ik probeer elke dag zoiezo met Rick naar het park te gaan, wat te knutselen en hem voor te lezen.. dus ja leuk :D

woensdag gaat Annemarie een keer in de twee weken nr counseling dus dan ben ik 's ochtends thuis met de kids en 's middags doen we waar we maar zin in hebben.. Annemarie heeft ook wel vaak koffie afspraken met een vriendin, of iets anders ds dn ben ik gewoon thuis of in het park..
mn werktijden zijn maandag vn 9-4, di en wo van 10-5, do ben ik vrij en vr ook van 10-5, dat is 28 uur en dan pas ik nog 1 avond in de week op wat dan als 2 uur wordt gerekend, mr de kids slapen dn meestal ds dats easy

donderdag gaan we altijd 's ochtends nr de kerk, nr hillsong women, een dienst voor alleen mr vrouwen en dn is daar ook onbijt en koffie enzo is gewoon gezellig.. de rest van de donderdag kan ik doen waar ik zin in heb.. winkelen of ik ben ook een keer een dag nr college bij hillsong geweest na de dienst.. dus ja vrije dag :D

dan vrijdag is het GROTE SCHOONMAAKdag :) we nemen het hele huis onderhanden en mijn taak is dan de kinderkamers, mn eigen kamer en mijn badkamer en toilet mr vaak doe ik ook wel andere dingen hoor, stofzuigen beneden of de keuken of weet ik veel wat..! heb vandaag toevallig de freezer uitgesopt ds schoonmaken gebeurt ook wel op andere dagen..

en dan de weekenden zijn ook vrij.. ik ben afgelopen weekend bij Esmee geweest. We gingen eerst vrijdagmiddag met haar kids en mijn kids naar het park en daarna ging ik met haar mee nr huis.. we gingen uit eten met haar fam bij Outback steakhouse :P mr heb gewoon een pasta genomen haha lekker standaard, met garnalen yummy!
Zaterdag moesten we 's ochtends een van haar kids (Bridgette) naar oma brengen en daarna zijn we met Noah naar Featherdale wildlifepark geweest.. erg leuk! koala's, krokodillen, vogeltjes in alle soorten en maten en kangaroes natuurlijk.. ik zal probere wat fotootjes daarvan op me picasa te zetten (zie slice of paradise bericht) 's avonds had Eddy (de paps van de fam) oesters en zalm gemaakt! errug lekker weer en daarna gingen Esmee en ik nr de Mean Fiddler, een soort van pub hier in de buurt... was onwijs gezellig, lekker mensen kijken en over ze praten in het Nl :P taxi nr huis genomen en toen BLUNDER van de week, heb ik me tel in de wc laten vallen :S domdom.. nja lekker uitgeslapen zondag en toen zijn we nr de Parklea markets geweest hier in de buurt, een soort van zwarte markt idee met allemaal kraampjes enzo. Heerlijk gewinkeld en een hoofd en nekmassage gehad van een zo'n chinees kraampje dat daar stond.. Toen 's avons ging ik nr de kerk om 5 uur, Ken Duncan sprak, een hele beroemde fotograaf schijnt, dus dat was wel cool!
daarna gingen we de lama's kijken bij een van de nederlandse studenten, altijd leuk lama's :D dus ja topweekend!
ik moet eigenlijk vaker schrijven want ik kan me alleen dingen herinneren van afgelopen weekend haha :P ik denk dat het niet-meer-naar-school-gaan me geheugen nu al heeft aangetast..

nja check mn foto's op picasa! en bedankt voor al jullie reacties! heel veel liefs mij

• 17 November 2008 - 05:52

Iris:

heyhey :)
    je hebt het maar druk daar zeg!! ik zit hier de hele dag maar te niksen, beetje te lezen enzo, en jij maakt schoon enzo.. wauw!! ;)
    ik kijk er onwijs naar uit om je over 5 weekjes al te zien!!
    liefs xx

• 17 November 2008 - 10:13

Corina:

Hoi lieverd,

Zo'n 'gewone' week in Australie is toch eigenlijk ook bijzonder?
    Geniet van ieder moment en doe de groetjes aan the whole family!

Mama

• 18 November 2008 - 16:04

Emma Van Rij:

hoi!
    goed zo, ik vroeg me echt af wat jij nou elke dag deed haha
    en iris en ik maar niksen
    al hoop ik dat er binnenkort voor mij ook wat meer een ritme inzit
    xxx

• 21 November 2008 - 15:35

Floor:

Heeej nagiel!!
    Hoe is down-under?! Zo te horen zal ook jij(net als iris) niet snel gestresst raken! jeetje wat een heerlijk leven zeg:D. Zijn de kinderen nog steeds zo leuk en lief, of word je soms al gek van ze? En heb je al veel leuke mensen ontmoet? Hoe is het uitgaansleven in Sydney? of ga je nooit echt uit daar? Stuur maar even een leuke mail naar Steyn, heeft iris afgelopen week ook gedaan. Iris komt zeker al bijna naar Austrlia of niet?!
    Hier in Nederland gebeurt niks bijzonders (los van een gigantische hagelbui die net los barstte). Verder gaan we as zondag met steyn skien/snowboarden in snowworld. Yeahhh! nou, ik ga dus alleen drinken en niet skien. Ik zou alleen maar een gevaar op de piste zijn haha.
    Maargoed, ik ga weer eens even lekker verder met leren (maandag tentamens:S).
    Ik blijf al je prachtige verhalen wel volgen!
    Liefs xxx Floor